Komuna e Parisit Str. , Kompleksi Kika 1, Tirana , Albania

info@3aprojects.com

+355 69 395 3300

Pyetjet më të shpeshta

Përse të bësh biznes në Shqipëri?
 • Shqipëria është dera hyrëse e Ballkanit
 • Zonë e tregëtisë së lire
 • Ekonomia e brëndshme dhe eksportet po zgjerohen
 • Kostot totale të punës janë më të ulëta se vendet e krahasueshme.
 • Fuqia punëtore e aftë dhe e lehtë adaptueshme
 • Aftësi të shumta gjuhësore, shumica e të rinjve flasin rrjedhshëm më shumë se 2 gjuhë
Ku të investosh?
 • Përqindja e tokës në shfrytëzimin bujqësor është vetëm 24%. Me nismën e qeverisë shqiptare “Shqipëria 1 euro” ju mund të bëni lehtësisht investime
 • Të gjithë sektorët janë të hapur për investitorët e huaj, dhe nuk ka nevojë për autorizim paraprak të qeverisë
 • Shqipëria ka një nga popullatat më të reja në Evropë dhe konsiston në një forcë punëtore shumë konkurruese.
Sjelljet dhe zakonet në Shqipëri
 • Në Shqipëri, një lëvizje e kokës (vertikalisht) do të thotë ‘jo’, ndërsa lëvizja e kokës (horizontalisht) do të thotë ‘po’
 • Takimet shqiptare kanë tendencë të jenë konservatore dhe të rezervuara. Duhet të respektohet një shtrëngim duarsh dhe kontakt i drejtpërdrejtë me sy.
 • Marrja dhe dhënia e dhuratave është një karakteristikë që mbizotëron në traditën shqiptare.

Dërgoni një email