Rreth Nesh

3A Projects u krijua në 2014, si një zgjidhje inovative dhe që tenton përherë drejt përmirësimit në përmbushjen harmonike të nevojave të një komuniteti në zgjerim, bashkë me rritjen urbane dhe rurale që e ndjek. Ne jemi një ekip i palodhur zhvilluesish pasurish të patundshme, menaxherësh ndërtimi, arkitektësh dhe menaxherësh pronash. Ne zhvillojmë marrëdhënie të qëndrueshme, ndërtuar mbi besimin e cilësinë dhe me fokus afatgjatë. Ne nxisim autonominë dhe kultivojmë mendësinë ku idetë më të mira fitojnë.

Vizioni

Qëllimi kryesor i studios “3A Projects” është të ofrojë ekspertizë profesionale në sektorin e pasurive të patundshme dhe pronave përmes ekipeve te kualifikuara. Ne synojmë të kontribuojmë në mënyrë produktive në komunitet duke harmonizuar qasjen etike të kompanisë sonë me vlerat thelbësore të komunitetit si objektivin e kontributit tonë. Shtrirja e vizionit tonë në zhvillimin, menaxhimin dhe ndërtimin e pasurive të patundshme fillon që nga përmirësimi i cilësisë së jetës së një personi të vetëm deri te integrimi i të gjithë zonës. Kompania beson se hartimi i pronave bashkëkohore inovative nuk është i mjaftueshëm. Mendësia, qëndrimi dhe përkushtimi i secilit anëtar të 3A Projects janë në thelb vlerat dhe pasuritë më të mëdha të kompanisë.

Qëllimet Tona

Ne synojmë të rrisim rendimentin tonë në dobi të kompanisë dhe klientëve tanë, përmes një pune të vazhdueshme dhe të palodhur dhe përditësimit të modelit dhe strategjisë sonë të biznesit. Plani ynë i biznesit përfshin krijimin e një ROI (Kthim të Investimit) fitimprurës dhe zgjerimin e kompanisë dhe prezencës në treg. Si rrjedhojë, rritja jonë do të na lejojë të hulumtojmë më shumë mundësi zhvillimi të pasurive të patundshme. Ne synojmë të gjenerojmë më shumë projekte të suksesshme, me ndihmën dhe punën e palodhur të ekipit tonë profesional, efikas dhe shumë të përkushtuar. Për më tepër, strategjia jonë për komunikim të drejtpërdrejtë dhe marrëdhënie të shëndetshme pune, si dhe përkushtimi ynë ndaj cilësisë bën të mundur që klientë të mbeten të kënaqur. Të gjitha këto strategji dhe vlera bëhen bashkë për të forcuar brandin dhe identitetin tonë, duke e bërë atë një emër emblematik dhe të kudondodhur në tregun e pasurive të patundshme në Shqipëri dhe Kosovë.

Vlera për Klientët Tanë 

Ne nxjerrim  pah vlerat   mira  kompanisë suaj: 
    • Ulje të kostos së projektit duke shmangur proceset burokratike në zyra ekstravagante dhe tarifat e ekskluzivitetit. Në vend të kësaj, drejtoni gjithe punën online dhe nga një zyrë modeste.
    • Automatizim të procesit: kjo ju lejon të drejtoni në mënyrë efikase një ekip më kompakt.
    • Krijimi i një zyrë të lëvizshme duke lejuar agjentët të hulumtojnë prona dhe truall, të nxjerrin në treg shërbimet dhe talentin e tyre, të plotësojnë dokumentacionin e nevojshmëm, të sigurojnë mbështetje, të krijojnë frymë bashkëpunimi me njëri-tjetrin dhe të komunikojnë me klientët me anë të një aplikacioni celular.
    • Duke marrë përparësi krijimi i imazhit të brandit me anë të marketingut dixhital, blerësit po i drejtohen përherë e më shumë tregut online në Internet. Çdo agjent i pronave të patundshme duhet të ketë një faqe web-i që renditet në faqen e parë të motorrëve të kërkimit. Ata gjithashtu mund të kenë nevojë për një aplikacion për të qëndruar në kontakt me klientët. Jepini agjentëve mundësinë të përdorin mediat sociale në dobi të tyre.

“Ne kemi përvojë në të gjitha aspektet e ndërtimit të godinave, nga blerja e tokës deri te menaxhimi i projektit dhe ndërtimi. ”

Si mund t’ju ndihmojmë?

Për tu konsultuar sesi ekipi ynë mund të ndihmojë biznesin tuaj, ju lutem……