3A Projects është një kompani për zhvillimin e pasurive të patundshme, e themeluar në vitin 2014, e përfshirë në blerjen, rizhvillimin dhe administrimin e zyrave dhe pasurive të patundshme të banimit.

Aktivitetet tona përfshijnë zhvillimin dhe ri-zhvillimin e godinave, me fokus te banesat, hotelet, apartamentet, zyrat dhe ndërtesat shumëfunksionale.

Ne hartojmë planin dhe modelin e ndërtimit, arrijmë miratimin dhe financimin e nevojshëm publik, ndërtojmë strukturat dhe marrim me qira, menaxhojmë dhe, përfundimisht e shesim atë.

Qasja e 3A Projects është të menaxhojë çdo hallkë të procesit të zhvillimit të pronës, që nga blerja, financimi i projektit, projektimi, ndërtimi, shitja dhe marketingu. Kompania ofron ekspertizën e saj si në ndërtime, ashtu edhe në transformime e rindërtime, dhe operon si në tregjet luksoze, ashtu dhe në ato mesatare dhe të institucioneve të strehimit.

Me larminë e jashtëzakonshme të pronave të patundshme, 3A Projects ka arritur një portofol të lakmueshëm të projekteve të sukseshme, të cilat hedhin themelet e reputacionit për ofrimin e cilësisë, nisur nga detajet më të vogla sipas veçantisë së secilës pronë.

3A Projects përbën një ndër rrjetet më të mëdha në Shqipëri dhe Kosovë të agjentëve të pavarur të pasurive të patundshme. Ne mbulojmë banesa, komerciale, rurale, me qira dhe banesa e rezidenca pushimesh. Askush nuk i njeh më mirë se ne pronat e paluajtshme!

Blerje

Blerja e një shtëpie është investimi më i madh në jetë. Mund të jetë gjithashtu një pikë kthese me të papritura, me ndikim të pazëvendësueshëm në mënyrën e jetesës. Për shumë njerëz mund të jetë hapi i parë në rrugën e pasurive të patundshme. Zgjedhja e shtëpisë së duhur në zonën e duhur, administrimi i financave dhe negociimi i shitjes, të gjitha këto mund t’ju duken rraskapitëse. Lejoni 3A Projects t’ju udhëheqë gjatë gjithë procesit, nga gjetja e shtëpisë së duhur e deri te marrëveshja financiare dhe përmbyllja e procesit.

Shitje

Klient i kënaqur

Të gjithë arrijmë ta kuptojmë sa e rëndësishme është blerja dhe investimi në tregun e pasurive të patundshme, kështu që duhet të merrni shërbimin, këshillën dhe vlerën më të mirë për paratë që paguani. Ne sigurohemi që çdo klient të mbetet i kënaqur në përfundim të këtij rrugëtimi.

Komunikim dhe Këshillim

Vendime të drejta financiare merren vetëm kur zotëroni të gjitha faktet e të dhënat në lidhje me investimin që dëshironi të bëni. Me 3A Projects, ju do mund të dini çdo detaj pasi agjentët tanë janë të përkushtuar në punën e tyre dhe ju mbajnë përherë të informuar.

Zgjidhja e problemit

Pavarësisht nëse jeni pronar, qiramarrës, blerës apo shitës i pronës, është mëse e sigurt se rrugës do dalin disa probleme të paparashikuara. Për qiramarrësit, kjo mund të ketë të bëje me mirëmbajtjen e shtëpisë, ndërsa për pronarët mund të jenë dëme të shkaktuara nga qiramarrësit. Sido që të jetë, është roli i agjentit të pasurive të paluajtshme të veprojë si një ndërmjetës dhe të zgjidhë problemet në të mirë e të gjitha palëve. Kjo është ajo që bëjnë agjentët tanë!

Qira

Qira shtëpie më thjeshtë se kurrë!

Ne synojmë të kënaqim klientët tanë, pavarësisht nëse lidhet me blerjen ose shitjen e një prone, administrimin e qiramarrjes e qiradhënies.

Pra, kur merrni e jepni me qira me ndërmjetësimin e 3A Projects, e dini që po bashkëpunoni me menaxherët më të kujdesshmëm të pronave.

Ofrimi i zgjidhjes më të mirë është aftësia bazë e menaxherëve të pronave të 3A Projects, ku këta menaxherë jo vetëm punojnë, por edhe trajnohen vazhdimisht.

 

3A Projects merr përsipër ndërtimin dhe rikonstruktimin e çdo projekti, duke bërë bashkë aftësitë dhe njohuritë në arritjen e vizionit të klientit.

Procesi i ndërtimit është momenti kur shtëpia juaj vjen në jetë. Kjo është arsyeja pse kjo fazë quhet si më e ndërlikuara dhe sfiduesja nga ana teknike në ciklin të jetës së pronës.

Ky është një proces i hollësishëm, që përfshin ndërveprimin me institucionet shtetërore dhe komunale. Trajtimi i suksesshëm i projekteve të tilla kërkon një përpjekje të koordinuar nga të gjithë pjesëmarrësit e projektit, si dhe përvojë të fortë në menaxhimin e projekteve, çështjeve teknike dhe çështjeve ligjore. Ne ju udhëzojmë gjatë këtij procesi kompleks dhe identifikojmë etapat dhe momentet delikate në mënyrë që të bëni përgatitje në kohë për të arritur një zgjidhje dhe për të marrë masat e duhura.

Gjatë përvojës tonë disavjeçare, ne kemi ofruar shërbime për shumë zhvillues pronash, investitorë strategjikë dhe operatorë të infrastrukturës. Ne kemi bashkëpunuar me ta në projekte të mëdha të infrastrukturës, çështje komplekse të ndarjes së zonave e rregullimit, si dhe zhvillime të fushës së gjelbër.

Projektim

Ne jemi të përfshirë në projektimin e strukturës që nga ideja e deri te ndërtimi i projektimit, ndërsa ju mundësojmë sigurojmë perceptime efikas dhe tjetërsues. Si pikënisje, ne konsultohemi me ju për të përcaktuar qëllimet dhe objektivat e projektit të ndërtimit. Që në krye të herës, përmbyllet studimi i fizibilitetit për të hartuar menjëherë buxhetin, parametrat e truallit dhe afatet e projektit. Ne gjithashtu mbikqyrim dokumentacionin e nevojshëm dhe menaxhojmë ekipet e nënkontraktuara sipas secilës fazë të projektit të ndërtimit.

Menaxhim

Ekipi ynë i menaxherëve të projekteve vjen i pajisur me përvojën dhe angazhimin e kërkuar në përfundimin e projektit tuaj. Secili nga menaxherët tanë të projektit ka ekspertizë në një industri të caktuar, gjë që siguron përfshirjen në projekt të specialistëve, nga fillimi deri në fund. Ne punojmë drejtpërdrejt me një grup profesionist arkitektësh e inxhinierësh, duke sjellë kështu aftësitë dhe njohuritë tona në procesin e ndërtimit, për të zhvilluar një plan funksional e kreativ, që plotëson qëllimet tuaja, brenda buxhetit.

Pronarët e pronave, përdoruesit dhe autoritetet janë përgjegjës për përpilimin e një listë- kërkesë mbi mjedisin e ndërtuar.

Ne ofrojmë shërbime gjithëpërfshirëse për menaxhimin e pronave e objekteve për të gjithë ciklin e jetës së një prone. Ne i marrim parasysh nevojat e përdoruesve të pronave dhe pronarëve, duke u shërbyer klientëve tanë që vijnë nga industri të larmishme.

Kur administrojmë shërbime në emër të klientit, ne marrim përgjegjësi për administrimin e kostove, ruajtjen dhe zhvillimin e vlerës së pasurisë dhe rreziqet që lidhen me ndërprerjen e biznesit.

Ne i ndihmojmë klientët tanë në çështje si rritja e përdorimit të energjisë së pastër dhe zhvillimi i strategjive të pasurive të patundshme. Me përvojën tonë në menaxhimin e pronave dhe shërbimet këshilluese, ne mund të rrisim rendimentin e energjisë së një objekti, të keni ulje të kostos së energjisë dhe ndihmojmë klientët tanë të përmbushin detyrimet ligjore.

Ne i plotësojmë nevojat e klientëve tanë:

  • duke mbuluar zhvillimin e vlerës së pasurisë dhe menaxhimin e plotë të pronës në çdo etapë të saj
  • përmirësimi i përvojës së klientit e përdoruesit të pronës
  • duke garantuar një menaxhim më të efektshëm të pronës përmes digjitalizimit dhe vendimmarrjes bazuar mbi mbledhjen e të dhënave
  • duke siguruar pronë të sigurt, të shëndoshë dhe të vetqëndrueshme
  • dhënia e një ekspertize të gjerë teknike

Si mund t’ju ndihmojmë?

Për tu konsultuar sesi ekipi ynë mund të ndihmojë biznesin tuaj, ju lutem…… Na Kontaktoni